Oleh: OBAT TRADISIONAL INDONESIA | 13 November 2008

Breadfruit Leaf Heal nieren en hart Ziekenhuis

Breadfruit opgenomen in het geslacht Artocarpus (Moraceae familie) dat bestaat uit 50 soorten van houtige planten, die alleen groeit in warme en vochtige gebieden in Zuidoost-Azië en de Pacifische eilanden. De vrucht is rond en ruwe dikke huid, met licht groen en geel kleuren met een gewicht van ongeveer 1,5 – 3 kg. Breadfruit kan worden gebruikt om levensmiddelen. Mensen meestal gebruiken ze voor snacks, zoals gekookt, gebakken, of gemaakt chips en compote. Er zijn ook te gebruiken als grondstof voor meel en noedels.
Niet veel mensen die geplant. Naast het ontbreken van “verkopen”, de mensen niet echt weten de voordelen van deze planten. Vaak sommige mensen het kappen van bomen in de tuin, en vervang ze door andere gewassen zoals banaan of mango. Maar de waarheid is zeer nuttig breadfruit. De bladeren hebben een aantal voordelen voor de gezondheid, effectief voor de behandeling van verschillende ziekten, zoals de lever, hepatitis, tandheelkundige pijn, jeuk, vergrote milt, hart en nieren. In feite, het volk van Ambon gebruiken de schors voor geneeskunde te trekken bloed voor de vrouw die had bevallen 8-10 dagen.

Bladeren van deze planten bevatten een aantal krachtige stoffen zoals zuur hidrosianat, asetilcolin, tannines, riboflavine, enzovoort. Deze stoffen zijn ook in staat om de ontsteking te overwinnen. Sla de Nieren Er is ook wat de bladeren als alternatief voor de noodlijdende nieren te slaan. Het is gemakkelijk, maar wees geduldig.
Eerste stap, de voorbereiding drie stukken van donkergroene bladeren, maar nog steeds op de been. Was daarna onder stromend water. Verder gehakt en zon te drogen. Bereid ook een container en vul aan met twee liter schoon water. Houd de container gemaakt van aardewerk klei, maar als niemand anders kan ook gebruik maken van roestvrij stalen pannen. Voer de gedroogde bladeren en vervolgens gekookt aan de kook, het reserveren van de water tot het volume met de helft.
Vervolgens opnieuw toe te voegen een liter schoon water, en kook tot de helft. Dan is de filter werd gekookt breadfruit blad. Water kleur rood, zoals thee. Het is een beetje bitter. Gelieve te drinken totdat ze zijn uitgeput, moet niet worden overgelaten tot dag kesesokan. Enzovoort.

Om niet de moeite om te pendelen duurt drie stukken van bladeren, moet gesneden breadfruit bladeren droog voor een week. De truc hebben donkergroene bladeren zoveel 3 x 7 = 21 stuks. Het volgende proces net als de ver boven, dus we hebben een aantal van fijngehakte gedroogde breadfruit bladeren, maar is verdeeld in zeven pakketten.
Elke dag neem een ​​pack, kook, stam, en te drinken. Als u behoort tot kan niet tegen de bittere, kan een beetje honing toe te voegen elke keer een drankje.

Hart

Breadfruit bladeren kan ook worden gebruikt voor de behandeling van hart-en vaatziekten. De truc, neem de oude broodvrucht bladeren nog aan de boom. Breadfruit bladeren ouders hebben maximale niveaus van chemische stoffen.

Grondig wassen en daarna gedroogd in de zon te drogen. Vervolgens gekookt aan de kook met vijf glazen water en laat tot een half. opnieuw water toevoegen totdat u het volume van vijf kopjes. Wacht tot koken, laat afkoelen en vervolgens gefiltreerd, met kokend water was klaar om te worden gedronken en mag niet worden overgelaten aan opraken morgen.

Sommige deskundigen twijfelen aan de effectiviteit van de traditionele geneeskunde was breadfruit blad. Maar het publiek denkt al en bewijs van de werkzaamheid van de broodvrucht bladeren die hart-en vaatziekten en nieren kan genezen.

In de collectie boeken van de Botanische Tuinen Bogor Botanical geneeskunde, doet deze plant niet past. De enige literatuur die de gevolgen van diuretische en cardiotonic breadfruit enige boek Indische Geneeskrachtige Planten onthult. Dat was zo ongeveer de vrucht. Bevatten ze chemische stoffen die het verdienen?

Natuurlijk nog steeds nodig om onderzoek te doen verder door betrokken partijen, omdat het is de traditionele geneeskunde van planten, hoewel aanvankelijk geloofde het verhaal alleen door mond tot mond. Zo, de studie is heel belangrijk voor de wereld van gezon

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: